Website laten maken?

Wil je online zichtbaarder te worden? Dat kan in deze tijd niet zonder professionele website. Dit is hét online visitekaartje voor jou en je onderneming.

Ik maak dat online visitekaartje voor jou!

I need a website!

 

vrouw met megafoon

I need a website!

 

Geen tijd om een mooie website te maken? Ik maak professionele, overzichtelijk websites die zorgen voor groei in een onderneming.

Een lekker scrollende website laat direct een goede indruk achter op de bezoeker en potientiele klanten. Hoe vaak wordt er niet aan jou gevraagd: “Heb je een website waar (meer) informatie op staat?”

Website laten maken door Wendirect

Een goede overzichtelijke website is veel meer dan alleen een online visitekaartje. Je kan het zien als jouw virtuele etalage, 24/7 toegankelijk voor potientiele klanten over de hele wereld.
Essentieel in dit digitale tijdperk waarin we leven!

Een goede website blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid, aantrekkelijk design passend bij jou en effectieve call-to-actions. Hiermee trek je de aandacht van bezoekers en zorg je ervoor dat ze ook tot actie overgaan. En dat is waar het om draait; stimuleren van conversies en het vergroten van jouw online zichtbaarheid.

Dus waarom zou je genoegen nemen met een standaard template of zelf proberen een website te maken, als je het kunt overlaten aan een professional zoals ik? Ik neem dit graag voor jou uit handen en maak een verbluffende website die perfect past bij jouw bedrijf en doelen.

Zichtbaar met een website zonder zorgen

Opfrisbeurt

Heb je al een tijd een website maar wil je het anders? Maak dan gebruik van mijn mini audit. Wat houdt dit in?

  • Scan van je website
  • Tips voor optimalisatie
  • Voorstel

Onderhoud

Een website heeft onderhoud nodig om goed te blijven functioneren. Wat houdt dit in?

  • Updates bijwerken
  • Plug-ins bijwerken
  • Security

Hoe werkt het?

Contact

De eerste stap is contact maken met mij.

Gesprek

Dan gaan we brainstormen en vraag ik uit wat je verwacht van een website

Voorstel

Je ontvangt een op voorstel op maat en hoe ik het aan ga pakken.

Lets go!

En daar ga ik dan. Bouwen, programmeren, afstemmen en uiteindelijk opleveren.

Wat valt onder webdesign?

Goed om te weten

De volgende zaken regel je zelf zodat ik mij kan concentreren op jouw website zelf.

De naam van je website, je domeinnaam en de provider waar je website gehost wordt, regel je zelf. Wanneer dit geregeld is, pak ik het achter de schermen over en zorg dat alles goed ingesteld wordt.

Goede webteksten zijn key voor het generen van aandacht voor je website. Wil je dit niet zelf schrijven, ga dan op zoek naar goede tekstschrijvers. Eventueel kan ik je daarbij richting geven.

Foto’s maken vind ik leuk maar voor een website moet je een professionele fotograaf inschakelen. Je wilt prachtige foto’s voor je website! Ook hier kan ik richting geven.