WhatsApp 06-48076104 wendy@wendirectvirtualassistant.nl
Selecteer een pagina

Een technisch virtual assistant is de perfecte partner om de achterkant (backend) van je onderneming te managen. Jij kunt je dan focussen op de groei!

Website

Ik zorg ervoor dat de content op je website up-to-date blijft en dat de website goed blijft draaien door de laatste updates uit te voeren. Bij een nieuwe website help ik, in overleg, graag met de content. 

Social Media

Je social media kanalen moeten altijd voorzien zijn van content. Ik kan dit van je overnemen door eerst samen de content planning te bepalen en daarna te zorgen voor continuïteit . Hierdoor groeit je zichtbaarheid.

Office management

Als office manager op afstand regel ik administratieve en organisatorische processen. Denk bijvoorbeeld aan e-mail, uren- en agendabeheer. Ik zorg ervoor dat alle zaken achter de schermen soepel verlopen.

Project management

Heb je al even een specifieke vraag of klus liggen waar je maar niet aan toe komt of kan je het zelf niet? Ik zorg voor een kritische blik op het huidige project en geef het weer richting. Ik plan, voer uit en rond af.

Waar kun je mij voor inzetten?

Je kunt mij zien als jouw virtuele rechterhand en assisteer je waar nodig. Dit kan zijn het bouwen, online zetten en onderhouden van je website of social media. Maar je kan ook denken aan implementatie van online tools om terugkerende processen te automatiseren.

 

Voordelen van het werken met een virtual assistant?

Snel, flexibel en ook voor korte klussen inzetbaar
Geen operationele- en personeelskosten
Verdeling van de werkdruk
Professionele assistentie

 

Een strippenkaart is ideaal voor jou op de momenten dat je snel hulp kan gebruiken. Je koopt mijn uren in en kan deze flexibel inzetten! Hoe meer uren je inkoopt, hoe minder je betaalt per uur. Mijn standaard uurtarief is €55- exclusief BTW.

 

Voorwaarden strippenkaart
♦ Prijzen exclusief btw ♦ Geldigheid is 1 jaar ♦ Betaling vooraf ♦ Wekelijks overzicht werkzaamheden ♦ Niet gebruikte uren vervallen ♦ Ik geef je een seintje als 75%  verbruikt is ♦

Hoe ga ik te werk?

Allereerst plannen we een kennismakingsgesprek in. In dit gesprek leren we elkaar kennen, hoor ik waar jij precies tegen aanloopt, denk ik snel na en zeg wat ik voor je kan doen. Daarna breng ik een offerte uit waar nauwkeuriger in staat wat mijn oplossing is en welk tariefsvorm daar het best bij past. Wanneer jij akkoord gaat, maken we het officieel met een overeenkomst en ga ik aan de slag voor jou! Hoe makkelijk kan het zijn?