Een technisch virtual assistant is de perfecte partner om de achterkant (backend) van je onderneming te managen. Jij kunt je dan focussen op de groei!

Website

Ik zorg ervoor dat de content op je website up-to-date blijft en dat de website goed blijft draaien door de laatste updates uit te voeren. Bij een nieuwe website help ik, in overleg, graag met de content. 

Social Media

Je social media kanalen moeten altijd voorzien zijn van content. Ik kan dit van je overnemen door eerst samen de content planning te bepalen en daarna te zorgen voor continuïteit . Hierdoor groeit je zichtbaarheid.

Office management

Als office manager op afstand regel ik administratieve en organisatorische processen. Denk bijvoorbeeld aan e-mail, uren- en agendabeheer. Ik zorg ervoor dat alle zaken achter de schermen soepel verlopen.

Project management

Heb je al even een specifieke vraag of klus liggen waar je maar niet aan toe komt of kan je het zelf niet? Ik zorg voor een kritische blik op het huidige project en geef het weer richting. Ik plan, voer uit en rond af.

Waar kun je mij voor inzetten?

Je kunt mij zien als jouw virtuele rechterhand en assisteer je waar nodig. Dit kan zijn het bouwen, online zetten en onderhouden van je website of social media. Maar je kan ook denken aan implementatie van online tools om terugkerende processen te automatiseren.

 

Voordelen van het werken met een virtual assistant?

Snel, flexibel en ook voor korte klussen inzetbaar
Geen operationele- en personeelskosten
Verdeling van de werkdruk
Professionele assistentie

 

Je kunt op verschillende manieren gebruik maken van mijn diensten; een pakket, strippenkaart of op uurbasis. Uiteraard is maatwerk ook altijd een mogelijkheid. Daarom bespreek ik altijd eerst met jou wat het beste bij je past. Welke samenwerking bij jou past is afhankelijk van jouw vraag en doel. 

Ik werk virtueel en voer op afstand de werkzaamheden voor jou uit maar natuurlijk is het altijd mogelijk om elkaar een paar keer gedurende de samenwerking live te zien.

 

Pakket

Een pakket is ideaal voor regelmatige ondersteuning en om jou structureel te ontlasten.

 

Hiermee zorg je ervoor dat bepaalde zaken in je onderneming altijd doorgang vinden.

 

De investering is vooraf afgesproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Strippenkaart

Met een strippenkaart ben je flexibel in het afnemen van mijn diensten.

 

Handig als je nog niet weet hoe lang of hoe vaak je mijn hulp nodig hebt.

 

Een onverwachte klus of een klein project wat je graag wilt uitbesteden.

 

De taken bespreken we samen en ik registeer de uren nauwkeurig zodat het verbruik van de afgenomen strippenkaart inzichtelijk is.

 

 

 

 

 

Uurtarief

Heb jij af en toe ondersteuning nodig dan werk ik op basis van mijn uurtarief.

 

Voor een eenmalige project of een ad hoc klus waar jij net even geen tijd voor hebt.

 

Als toch blijkt dat je mij vaker nodig hebt dan is het voordeliger om met een strippenkaart of pakket te werken.

 

 

Voorwaarden strippenkaart
♦ Prijzen exclusief btw ♦ Geldigheid is 1 jaar ♦ Betaling vooraf ♦ Wekelijks overzicht werkzaamheden ♦ Niet gebruikte uren vervallen ♦ Ik geef je een seintje als 75%  verbruikt is ♦

Hoe ga ik te werk?

Allereerst plannen we een kennismakingsgesprek in. In dit gesprek leren we elkaar kennen, hoor ik waar jij precies tegen aanloopt, denk ik snel na en zeg wat ik voor je kan doen. Daarna breng ik een offerte uit waar nauwkeuriger in staat wat mijn oplossing is en welk tariefsvorm daar het best bij past. Wanneer jij akkoord gaat, maken we het officieel met een overeenkomst en ga ik aan de slag voor jou! Hoe makkelijk kan het zijn?